Beko WKY71233PTLYB3 electrocasnicul care iti protejeaza orice tesatura !

Beko WKY71233PTLYB3 forum. Design impresionant, mini LCD, tehnologii de top !

Beko WKY71233PTLYB3Beko WKY71233PTLYB3 este o masina de spalat rufe slim, deci nu-ti ocupa foarte mult spatiu in locuinta. Capacitatea de incarcare este uimitoare, de 7 kg. Viteza de stoarcere a hainelor tale, ajunge la un maxim de 1200 rpm. Clasa energetica este A+++, fapt ce nu va incarca cu mult factura de energie electrica. Afisajul mini LCD iti ofera informatii importante despre ciclul de spalare.

 

Tehnologia AquaFusion valorifica fiecare strop de apa si detergent. Statisticile au aratat ca poti economisi pana la 5,5 kg de detergent in decurscul unui an. OptiSense contine 4 senzori  care ajuta la un consum optim de apa si energie, iar un senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe. Baby Protect iti va fi de un mare ajutor daca ai copii mici, pentru ca are grija de pielea sensibila. Beko WKY71233PTLYB3 iti va fi de un real ajutor in casa si nu vei regreta alegerea acesteia.

 

Beko WKY71233PTLYB3 review. Clientii se declara multimiti ?

 

Din cele peste 103 review-uri si nota de peste 4 din 5, lasa de inteles ca Beko WKY71233PTLYB3 este un necesar in viata zilnica si ca merita banii. Evident, printr-un click pe link-ul rosu, poti citi personal parerile pro si contra. Asa te vei convinge de interactiunea altor persoane cu masina de spalat rufe slim Beko. De asemenea poti sa gasesti si contra, care te va face sa alegi o alta masina de spalat care se integreaza mai bine dorintelor tale.

Beko WKY71233PTLYB3 pret.Vezi cat costa si daca merita banii !

 

Putem spune ca Beko WKY71233PTLYB3 face parte din clasa ieftina a masinilor de spalat. Poti alege si produse de peste 2000 de lei, care au tehnologii mult mai avansate, precum conectarea la smartphone. Este evident ca orice facilitate costa, dar pentru a spala rufele, Beko WKY71233PTLYB3 isi va face treaba excelent. Design-ul este impresionant, cu insertii de negru si ecranul mini LCD. Din cele 15 programe, gasesti exact ce ai nevoie pentru tesaturile si culorile hainelor tale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *