Beko RCNA365E20ZX combina frigorifica cu inox antiamprenta, 309 litri !

Beko RCNA365E20ZX forum. Specificatii, tehnologii si caracteristici !

Compartimentul special EverFresh+ al lui Beko RCNA365E20ZX, reduce semnificativ efectul de ofilire al verdeturilor. Acesta regleaza la nivel optim umiditatea din interior prin designul constructiv. Astfel verdeturile tale vor fi proaspete si aspectuase cu un timp de 3 ori mai indelungat decat in cazurile standard. Tehnologia NeoFrost facila prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare. Filtrul activ din carbon elimina mirosurile neplacute si asigura in acelasi timp igiena reducand riscul instalarii bacteriilor. Beko RCNA365E20ZX are un volum total net de 309 litri, din care frigiderul are 212 litri si congelatorul 97 litri. Afisajul LCD iti ofera informatii necesare, precum si usurinta de a alege tot ce este mai bun pentru alimentele tale.

 

 

Beko RCNA365E20ZX review. Care sunt parerile cumparatorilor ?

Functia de ionizare neutralizeaza bacteriile care aduc mirosurile neplacute din interiorul frigiderului. Asadar aerul din interior este pastrat curat, iar alimentele vor fi proaspete pentru o mai mare perioada de timp. In cazul in care, accidental, uiti usa deschisa, sistemul Buzzer te va informa cu privire la acest lucru. Garnitura montata pe usi pentru etansare, contine aditivi speciali in prevenirea formarii bacteriilor. Asa cum spuneam mai sus, controlul digital, te va ajuta sa setezi temperaturile interioare, dar si programarea modului de functionare dorit. Din 97 de review-uri cu pareri pro si contra, nota finala este de 4.7 din 5. Acest lucru demonstreaza ca Beko RCNA365E20ZX este un produs de care ai si tu mare nevoie.

 

Beko RCNA365E20ZX pret. Mai este disponibil pe stoc? Cat costa ?

 

Acestea sunt intrebarile pe care ti le pui in acest moment. Pentru a verifica stocul disponibil, precum si pretul de achizitie astazi, este suficient sa dai un click pe butonul de mai jos. Beko RCNA365E20ZX este combina frigorifica cu functie de super-congelare, super-racire, filtru impotriva mirosurilor, sistem antibacterian si sistem de racire NeoFrost. O gama vasta de tehnologii inglobate intr-o singura combina frigorifica este acum disponibila pentru tine. Citeste cu atentie parerile pro si contra, apoi vei putea face alegerea cea mai buna pentru tine si familia ta.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 + 23 =