Arctic EF6100+ ideala chiar si pentru persoanelor de varste inaintate !

Arctic EF6100+ forum.Caracteristici, specificatii si tehnologii utilizate !

Arctic EF6100+ este o masina de spalat rufe foarte simplu de utilizat, cu un meniu intuitiv. Multe persoane au apelat la acest model simplu pentru persoanele in varsta si nu numai. Viteza de centrifugare de 1000 rpm si capacitatea de incarcare de 6kg s-au dovedit a fi strictul necesar. In cazul curentului electric, nu este foarte economa, facand parte din clasa de eficienta energetica A+. Arctic EF6100+ are sistem electronic de control al balansului, adica vibratiile si zgomotele sunt diminuate.

 

Design-ul S-Shape iti permite sa speli rufe chiar si noaptea, pentru ca masina de spalat pastreaza linistea ta si a vecinilor. Masina de spalat rufe Arctic are un numar de 15 programe, printre care cel rapid de 30 minute, bumbac, lana, sintetice, delicate si chiar spalare manuala. Mai detine selector de centrifugare si sistem de reglare al consumului. Consumul mediu anual de apa este de cica 1030 litri, evident variaza in functie de cat de mult sau putin o folosesti.

 

 

Arctic EF6100+ review. Este un produs de laudat sau nu ?

 

A obtinut aproximativ 60 de review-uri cu o nota de 4.43 din maxim 5. Asta ne da de inteles ca Arctic EF6100+ este un produs demn de achizitionat si eficient. Daca dai click pe butonul de mai sus, gasesti parerile pro si contra exprimate de utilizatori. Sunt pareri sincere, care te vor ajuta sa iei decizia corecta daca Arctic EF6100+ iti va fi cu adevarat necesar.

 

 

Arctic EF6100+ pret. Cat costa si ce garantie are ?

 

60 de luni garantie la aceasta masina de spalat este o dovada de durabilitate. Acum pretul este sub 1000 de lei, insa trebuie sa verifici chiar in acest moment, pentru ca poate varia de la o zi la alta. Nu ai nimic de pierdut sa dai click si sa citesti parerile, sa vezi stocul si bineinteles pretul de achitizie. Masina de spalat rufe Arctic EF6100+ poate fi exact electrocasnicul de care ai nevoie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *